כריכי חלה ופלפלים צרובים – מירי זורגר

מירי זורגר 1 Comment on כריכי חלה ופלפלים צרובים – מירי זורגר
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כריכי חלה ופלפלים צרובים

 

מצרכים

  • 16 פרוסות חלה

 

להברשה

 

  • 1 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות פטרוזליה קצוצה
  • מלח פלפל

 

למלית

 

  • 1 גביע גבינת שמנת
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1/2 כפית פפרחקה מתוקה
  • מעט פלפל שחור גרוס טרי
  • 2 פלפלים חתוכים לרצועות
  • 3 כפות שמן
  • מלח פלפל

 

אופן ההכנה

 

  1. מפרוסות החלה יש לקרוץ עיגולים בקוטר 5 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
  2. לאחר שקרצנו את הפרוסות יש לערבב את מצרכי ההברשה היטב
  3. להבריש כל פרוסה
  4. אפיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה

 

להרכבת הכריך

 

  • ערבבו את הגבינה הבצל והתבלינים ומרחו בנדיבות את פרוסות החלה

 

הכנת הפלפלים

 

  1. במחבת עמוקה יש לשים את השמן
  2. כשהשמן חם יש להוסיף את הפלפלים ולטגן תוך כדי הקפצה וערבוב
  3. כשהפלפל התרכך מעט יש לתבל ולהסיר מהאש
  4. מעל כל פרוסה יש לפזר כ 4 רצועות פלפלים ולכסות בפרוסה נוספת
  5. להגיש כחטיף


1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    שלום מירי
    מעולה כבר אימצתי וכחסידת הבישול שלך כבר רכשתי את ספריך הנפלאים, אבל עדיין לא מצאתי עוגת שמרים לשבת שלך אני מאוד מחכה לזה
    תודה